Over

Over

Welkom op de pagina over Sandra, de hobbykok achter dit foodyblog, waar ik met heel veel enthousiasme mijn passie, het koken van heerlijke recepten en bakken van guilty pleasures met je ga delen.

Koken en bakken vind ik geweldig om te doen. Natuurlijk is in de keuken staan heerlijk en dat doe ik dan ook met heel veel plezier. Nog leuker is het om anderen mee te kunnen laten genieten van mijn creaties.

Het is altijd super gezellig als we thuis eters hebben die keer op keer verrast worden als ik de keuken uit kom lopen. Hoe meer mensen ik kan laten meegenieten van mijn passie en recepten, hoe leuker ik het vind.

De keuze om zelf een foody blog te beginnen was dan ook een logische.

Natuurlijk heb ik er best nog even over getwijfeld of bloggen wel wat voor mij zou zijn, maar ik heb toch maar besloten om mijn heerlijke recepten met je te delen door middel van dit blog.

Hopelijk heb jij net zoveel plezier aan het bereiden en genieten van de recepten als dat ik heb tijdens het bedenken en koken en bakken en natuurlijk het bloggen over deze recepten op mijn website.

Het zou fantastisch zijn als je een reactie plaatst onder de recepten, iets leuks achterlaat op mijn Facebook pagina of contact met me opneemt via mijn contact formulier.

Nou, ik ga snel weer verder, er moeten namelijk nieuwe recepten geplaatst worden 🙂

Groetjes,

Sandra.