Buffet, walking dinner of diner op maat

Wil jij thuis of op een andere locatie iets vieren?
Ik verzorg het diner of lunch voor jou. Hiervoor zijn een aantal mogelijkheden. Combinaties of andere opties zijn altijd mogelijk. Mocht je iets anders willen, neem contact met me op en dan bespreken we samen de mogelijkheden. Je kan me het best bereiken via whats app 0627495001 of via het contactformulier.

Buffetten (vanaf 20 personen)

  • Italiaans buffet                                    
  • Salade buffet
  • Tapas buffet
  • Indisch buffet
  • Midden Oosters buffet
  • Hollands buffet

Walking dinner:

Bij een walking dinner, worden de gerechtjes aan uw gasten geserveerd terwijl zij gezellig staan te kletsen. Het diner bestaat dan uit een aantal kleine gerechtjes die we in overleg afstemmen.

Diner op maat

Zoals de titel het al zegt, dit is maatwerk. Ik kan een diner bij u thuis of op locatie verzorgen en uitserveren, maar ook voor u klaar zetten zodat u zelf uitserveert. Precies zoals u wenst.

Voor alle opties geldt dat ik het in overleg met u maak. Hierbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van de lokale groenten en de verse kruiden uit eigen tuin. Maar het allerbelangrijkste: ik regel het voor u. Dus geen boodschappen of afwas, ik zorg hiervoor.

De komende tijd zal deze pagina verder aangevuld worden.

Oh hallo daar 👋
Het is leuk je te ontmoeten.

Meld je aan om op de hoogte te blijven van nieuwe workshops of leuke acties.

We spammen niet! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer info.

Scroll naar boven