Over Sandra

Welkom op de pagina over Sandra, de kok en patissier achter deze site en dit foodyblog, waar ik met heel veel enthousiasme mijn passie, het koken van heerlijke recepten en bakken van guilty pleasures met je ga delen.

Koken en bakken vind ik geweldig om te doen. Natuurlijk is in de keuken staan heerlijk en dat doe ik dan ook met heel veel plezier. Nog leuker is het om anderen mee te kunnen laten genieten van mijn creaties. Het is altijd super gezellig als we thuis eters hebben die keer op keer verrast worden als ik de keuken uit kom lopen. Hoe meer mensen ik kan laten meegenieten van mijn passie en recepten, hoe leuker ik het vind. Uiteraard kook ik ook graag bij jou thuis of op locatie voor een groep, klein of juist heel groot. Het is altijd maatwerk wat ik lever.

Tevens kan je hapjes, buffetten, gebak, koekdozen en heel veel andere lekkere dingen bij mij bestellen.

Het zou fantastisch zijn als je een reactie plaatst onder de recepten, iets leuks achterlaat op mijn Facebook pagina of contact met me opneemt via mijn contact formulier. Nou, ik ga snel weer verder, er moeten namelijk nog wat gebakken worden en nieuwe recepten worden bedacht 🙂

Groetjes, Sandra.


Oh hallo daar 👋
Het is leuk je te ontmoeten.

Meld je aan om op de hoogte te blijven van nieuwe workshops of leuke acties.

We spammen niet! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer info.

Scroll naar boven