Patisserie, gebak en high tea

Hou jij ook zo van een heerlijk gebakje of een mooie taart. Ik lever zowel aan horeca als particulieren. Aangezien ik geen winkel heb, lever ik op bestelling. Ook mijn gebak maak ik op maat, heb jij een voorkeur of een allergie voor bepaalde producten, dan maak ik gebak op maat. Ook als je liever Vegan eet, kan ik heerlijk Vegan gebak leveren.

High tea

Je kan bij mij een heerlijke combinatie van hartige en zoete lekkernijen bestellen. Indien gewenst verzorg ik de high tea op jouw locatie. (vanaf 10 personen) Ik neem dan ook de thee, al het servies en aankleding mee en ruim alles weer op. Zo kan jij zorgeloos genieten van de door jou samengestelde high tea.
Hou je meer van hartig is een high wine uiteraard ook een leuke optie.

De high tea bestaat bijvoorbeeld uit:

Hartig:  2 verschillende mini sandwiches: Gerookte zalm, kruidenkaas met waterkers en  sandwich met geitenkaas, dadel en ruccola. Daarbij een wrap met ei en ham.
Zoet: een mini scone met dikke room en jam, stukje brownie, puntje boterkoek, vanillekwark met fruit en gemengde noten, Kokosmakroon en een stukje cheesecake. Uiteraard alles uit eigen keuken.

Prijs is vanaf €19,50 p.p. (afhankelijk van de keuzes en de huidige prijsontwikkelingen).       Dit is afhaalprijs zonder servies.

Alles kan aangepast of uitgebreid worden, neem even contact met op voor de mogelijkheden en prijzen. Vegetarisch. Vegan is ook mogelijk.

Neem nu contact op »

Oh hallo daar 👋
Het is leuk je te ontmoeten.

Meld je aan om op de hoogte te blijven van nieuwe workshops of leuke acties.

We spammen niet! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer info.

Scroll naar boven