Vegan workshops

NIEUW.
Het heeft even geduurd vanwege Corona, maar begin oktober hebben we onze eerste try-out van de vegan workshop gepland staan. Naar aanleiding van onze ervaringen met die workshop zullen we de workshops gaan aanbieden vanaf eind oktober en kan je een Vegan workshop volgen bij jou thuis. 

UITERAARD IS DE STARTDATUM VOLLEDIG AFHANKELIJK OVER HOE HET VERLOOP ZAL ZIJN VAN DE CORONA_MAATREGELEN DE KOMENDE PERIODE.

Mijn dochter Roos en ik zijn beiden zeer geinteresseerd in alles wat met eten te maken heeft. Beiden houden we van lekker eten en mensen lekker laten eten. Roos eet volledig Vegan en is voedseltechnoloog en ik heb ondertussen veel ervaring met Vegan koken met de cateringen opgedaan. Samen hebben wij hiervoor ook nog cursussen gevolgd en was (en is) het continu uitproberen, aanpassen en verbeteren. Uiteraard wilden wij nog meer leren hierover weten en  hebben al heel wat  lectuur over dit onderwerp verslonden.  

Wij horen vaak dat het lastig of kostbaar is om Vegan te eten. We willen je laten ervaren dat het zeker niet zo is.

Wil jij Vegan gaan eten of zo nu en dan eens een Vegan gerecht klaar maken, maar vind je dit lastig? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je tijdens een gezellige avond eens wat nieuws leren? Laat maar weten wat je graag zou willen leren en hou de website in de gaten, zodra er een eerste workshop bekend is, laat ik het weten.

Oh hallo daar 👋
Het is leuk je te ontmoeten.

Meld je aan om op de hoogte te blijven van nieuwe workshops of leuke acties.

We spammen niet! Lees ons [link]privacybeleid[/link] voor meer info.

Scroll naar boven