De Keuken van Sandra is officieel in bedrijf!

De Keuken van Sandra is officieel in bedrijf!

Deze week was het dan eindelijk zover. Ik heb mij ingeschreven bij de kamer van koophandel en ga in 2019 officieel als ” entrepreneur” aan de slag.

Vanaf nu kan je als particulier of als bedrijf bij mij bestellen.

Voor lunches, borrels, diners, taarten, traktaties en noem maar op, kan je bij mij terecht. Het is mijn passie om van elk eetmoment een beleving te maken die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

De komende weken zal ik deze website dan ook langzamerhand gaan aanpassen (dat is iets minder mijn passie).

3 gedachten over “De Keuken van Sandra is officieel in bedrijf!

  1. Beste Sandra, via Wendy (ik ben haar accountant) mogen genieten van de lekkere Brownies etc. Goede producten, lekkere smaak. Hoe kun je op jouw website zien hoe je eens bestellingen kunt plaatsen ? Succes met je bedrijf ! Hartelijke groet, René (Reeuwijk).

  2. Hi Rene,
    Hierbij een heel laat antwoord. Mijn website was er een beetje bij ingeschoten en ik had ontzettend last van spam. Hierdoor ontving ik geen berichten. Nu heb ik iemand in de arm genomen en zijn we de site aan het aanpassen. Achter de schermen zijn we al een heel eind en eerdaags kan hij live. In ieder geval heb ik alle berichten kunnen schonen. Via het contactformulier kan je contact opnemen. Maar via instagram of een appje naar 0627495001 gaat eigenlijk het snelst als je iets wilt weten. Groetjes,
    Sandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *